top of page
DET BÖRJADE MED EN KOMPAKTKAMERA NÄR JAG FYLLDE SJU

Jag fotograferade det jag tyckte var fint, vilket var ALLT! Även om det hänt en del sedan dess, är jag lika fotogalen! Min man vägrar gå med på promenader om kameran är med eftersom jag stannar hela tiden för att fota allt fint och tokigt.

 

På bröllop och företagsevent handlar det också om att dokumentera allt som sker. Jag är upp och ner och överallt - för att fånga de viktigaste ögonblicken, de häftigaste vinklarna och det snyggaste ljuset. Jag smyger tyst som en skugga. Ju osynligare jag är desto bättre blir bilderna!

 

På andra uppdrag är det tvärtom! Jag styr fotograferingen åt en bestämd riktning, ger regi och skapar rätt omständigheter med ljus, bakgrund och retuschering för att få framdet kunden vill ha! 

RETUSCHERING | FORMGIVNING

 

Jag utför även avancerad retuschering, samt layout /design för broschyrer, CD- omslag och andra trycksaker. Levererar specialanpassat för webb respektive trycksaker. 

PROFESSIONELL FOTOGRAF PÅ HELTID

Är sedan  2010 professionell fotograf på heltid. "On location" och i min egna studio vid Hornstull Stockholm fotograferar jag porträtt på allt från artister och musiker till företag och privatpersoner.

 

Jag vill fånga det äkta och charmiga hos mina kunder och är mån om att alla ska hinna slappna av framför kameran. Vi jobbar därför tillsammans utan stress! 

 

Storyn, ljuset och kompositionen skapar grunden för en bra bild och bilder med äkta känslor  vinner i längden. Jag attraheras även av former, färger och kontraster och driver egna små projekt där jag experimenterar med olika uttryckssätt som balanserar mellan konst och surrealistisk galenskap! Form och färg är även grunden i min bildbehandling.

 

 

STUDIO FALKUGGLA VID HORNSTULL

 

I Studio Falkuggla vid Hornstull fotograferar jag främst porträtt, men även produkt, mode, fashion, personalporträtt och reklam till kampanjer, hemsidor och trycksaker. Här finns specialutrustning för porträtt, produkt och reklamfoto. Studio Falkuggla ligger nära T-banan vid Hornstull och och vid vattnet på Bergsund Strand som också är perfekt för fotografering. Studion är på 90 m2 och har 3 meter i takhöjd. Den är enkel, välplanerad och utrustad med:

 

 

 

softboxar

Paraplyer

Diverse stativ

Studioblixtar

Beautydish & snoot

Portabel studioblixt B1

B-ljus för videofilmni​​​ng

Bakgrunder, bla. greenscreen

Stort belyst makeupbord med stor spegel​​​​

Stolar, handdukar, klädhängare med mera​​​​

Hårfön och hårtänger i anslutning till sminkbordet​​​​

Makeup för olika hudtoner och tillfällen vid förfrågan.

Rekvisita av finns att tillgå​​​​ vid förfrågan.

Strykjärn och strykbräda​​​​ vid förfrågan

Diskbänk, kaffebryggare

Stereoanläggning med bra ljud​​​​

Rejält med lättillgängliga elkontakter

 

 

iStone.

STORA ENSO

Ekfelt management AB

Meltwater group
dB-Productions Sweden
 

Cosmos Live

bottom of page