top of page

 

Viktigast för mig som företagsfotograf är att alltid leverera exakt vad kunden vill ha. För att lyckas vill jag veta massor om kundens budskap och målgrupp. Tillsammans skapar vi sedan förutsättningarna för att lyckas.

När vi bestämt upplägget fotograferar vi oftast i Studio At Nine vid Hornstull. Vi har rutin på  allt från porträtt till produkt, mode, fashion, personalporträtt, eventfoto, och reklam och här finns allt vi behöver i form av bakgrunder och specialutrustning. Här finns också gott kaffe, skönt loungehäng för gäster och medarbetare.

Jag utför även avancerad retusch levererar alltid högsta kvalitet för webb och trycksaker. 

Ps, Läs gärna recensionerna längst ner på  sidan! :) Ds

/Annika Falkuggla

WHAT PEOPLE SAY

Simon Saneback,

Wellstreet AB

Vi anlitar alltid  fotograf Annika Falkuggla. Vi får grymt snygga bilder och trevligt och proffsigt bemötande varje gång!  

 

Vi  får alltid precis vad vi vill ha 

och leveranserna är snabba.

 

Annika Falkuggla är ett superproffs som varje gång överglänser våra förväntningar. Hennes kunskap tillsammans med en vilja att alltid få toppenbilder mer än nöjda varje gång! 

Även Studio At Nine är toppen!  Representativa lokaler inför våra samarbetspartners. 

Johannes Thorell

Nordic Saxophone Quartet

Som musiker / artister behöver vi olika typer av bilder. Ibland behöver vi  bilder i en dokumentär äkta stil och ibland vill vi ha utflippade välplanerade affischbilder.

 

Annika Falkuggla kan båda delarna lika bra och varje gång vi behöver nya bilder är det Annika vi kontaktar. 

Resultatet blir jättefint varje gång och vi är supernöjda. 

Therese Maurin

Marimekko

Vi har anlitat Annika Falkuggla flera gånger och varje gång har hon överträffat våra förväntningar. Vi har fått toppenfina bilder, noggrant bearbetade i hög kvalitet. 

Annika har även hjälp oss med filmmaterial med mycket lyckat resultat. 

FÖRETAGSFOTOGRAF STOCKHOLM FALKUGGLA 

Företagsfotograf Stockholm, produktfotograf Stockholm, porträttfotograf Stockholm, fashion, personalfoto Stockholm, eventfoto, inredningsfotograf Stockholm, reklamfotograf Stockholm, företagsporträtt Stockholm, personalporträtt, eventfotograf Stockholm, eventfoto Stockholm, företagsfotografer Stockholm, eventfotografer Stockholm

bottom of page